BALGİLLER

Krem Bal

 

 

Merak Ettikleriniz


Ayçiçeği Krem Bal Üretim ve Paketleme
Üretim alanlarımız Trakya  bölgesidir.
Üretildiği meralarda tarım ilacı uygulaması olmaz.
Ayçiçeği   balının krem bal makinasında işlenmesiyle oluşur. Kristalize olmaz ve akışkandır.Yıldan yıla içeriği mevsimsel etkenlerden kaynaklı farklılaşabilir. içeriğinde % 95-98  Ayçiçeği balı % 2-5 kestane , lavanta , yabani çiçekler bulunmaktadır.
Kovanlarımız kesinlikle bir besin maddesi ile beslenmez.
Meramızda , mevsime göre haziran sonu temmuz başı nektar akışı başlar ve 20 temmuz’da biter.  Doğadaki nektar kesildikten sonra balın içindeki nem ölçülür (en fazla % 17) bal sağımı gerçekleşir. Sağım gerçekleştikten sonra bir numune analiz için belirlediğimiz laboratuvara gönderilir.
Krem   bal , kendine özgü tadı ve aromasıyla Ayçiçeği bitkisi balıdır.
Hiçbir katkı maddesi içermez. Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliğine uygundur.
Tüketim önerisi ; 1 yaşından küçük çocuklara bal yedirilmemelidir.
Kullanım şekli ; Sürülebilir özelliğe sahiptir.
Saklama koşulları ; Serin ve rutubetsiz yerde 30°C’yi geçmeyecek şekilde muhafaza edilir.
Kargolama süreci ; Ürünümüz Balgiller depolarından emniyetli strafor paketler ile kargoya verilmektedir.